Rayette van Weijen

Yoga heeft mijn leven positief veranderd op een moment dat ik dat hard nodig had. Ik wil mijn ervaring en de lessen die ik heb geleerd graag delen met jou. Yoga is een goede manier om rust en ontspanning toe te laten, en ook om een fit en sterk te voelen. Sinds mijn achttiende volg ik al zelf yoga.

Na het behalen van mijn massage opleiding wilde ik mij meer verdiepen in het lichaam. En kwam bij een yoga opleiding. Na het behalen van verschillende yoga opleiding geef ik nu les in de volgende stijlen: Yin, Restorative, Vinyasa, Hatha en Hot Yoga. De opleidingen zijn erkend door de Yoga Alliance, waar ik sta ingeschreven als gecertificeerd RYS® 200 Yoga Teacher.

Tijdens mijn yogalessen staat de connectie tussen lichaam en geest centraal. Je leert luisteren naar je lichaam, grenzen op te zoeken, te accepteren en deze op een ontspannen, natuurlijke manier verleggen. Yoga biedt je een kans om niet alleen fysiek sterker en leniger te worden, yoga oefeningen en ademhalingsoefeningen maken je ook mentaal krachtiger. Dit zorgt ervoor dat je ook in je dagelijkse leven gemakkelijk om kunt gaan met uitdagingen en stress.

www.personasecum.nl

____________________________________________________________________________________________________________________

Cindy Deltenre

Toen ik in 2007 voor het eerst een Hot Yoga studio binnenstapte wist ik niet wat me overkwam, hoe ga ik de komende 1,5 uur overleven. Het was zwaar maar daarna voelde ik me heerlijk! Jaren van intensieve beoefening volgde. Yoga levert voor mij zowel fysiek als mentaal veel op, dit gun ik iedereen.In september 2017 ben ik gestart met de Hot Yin Yang Yoga docentenopleiding en heb ik net zoveel plezier in het lesgeven als in mijn eigen practice. Momenteel combineer ik het geven van yogales vooral met mijn werk als docent op het MBO.

Locatie: Hoeksche Waard, Rotterdam en omgeving

Lessen: Power Yoga, Hatha Yoga, Yin Yoga,

Mail: [email protected]

____________________________________________________________________________________________________________________

Elzelien van Zwienen

Sinds 2011 werk ik in de sport, ik ben gestart met training geven aan (aanstaande) moeders en heb allerlei opleidingen gedaan sindsdien, van fitnessinstructeur tot pilatesdocent, babymassage en de Yvlo-ZwangerFitopleiding. Alles wat ik heb geleerd pas ik toe in de trainingen die ik nu geef aan (aanstaande) moeders.

Yin Yoga wordt daarop een aanvulling. Vanaf 2019 heb ik een prachtige ruimte waar ik de yin yoga kan gaan geven. Yin yoga laat je tot rust komen in het voor velen van ons gejaagde bestaan. Een noodzakelijk puzzelstukje in de week van elke moeder!

____________________________________________________________________________________________________________________

0